ELINTARVIKKEIDEN VALMISTAJA (MYÖS YO)

Elintarvikealan perustutkinto, pk, yo

- Elintarviketeknologian osaamisala tai leipomoalan osaamisala

Koulutusyksikkö: 
Koulutusyksikkö: Kuopio, Presidentinkatu 3, pk (20), yo (20)

Elintarvikkeiden valmistajana tai leipuri-kondiittorina tunnet monipuolisesti niin alkutuotantoa, raaka-aineiden koostumuksia kuin elintarviketeknologiaakin.

Voit työskennellä elintarvikkeiden valmistuksessa, pakkauksessa ja varastoinnissa tai tuotekehityksessä; voit myös työskennellä ravintoloissa tai ruokakauppojen tuote-esittelyssä tai myynnissä.

Leipomoissa ja muissa pienyrityksissä saat tehdä käsityötä, kun taas suurteollisuudessa työ on yleensä automatisoidun valmistusprosessin valvontaa.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Kimmo Pousi, p. 044 785 4878

Opinto-ohjaaja Riitta Oksman, p. 044 785 4020
etunimi.sukunimi@sakky.fi

Yhteishaku: 
Hakeminen: 
2020-02-18 - 2020-03-10