KOKKI (MYÖS YO)

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, pk, yo

Asiakaspalvelun osaamisala tai ruokapalvelun osaamisala

Koulutusyksikkö: 
Kuopio, Sammakkolammentie 2
Ravintola- ja cateringalan perustutkinnossa on 60 pk-pohjaista aloituspaikkaa ja 2 yo-pohjaista aloituspaikkaa (kokki tai tarjoilija)

Kokkina valmistat ravitsevia ja maittavia arkiruokia ja näyttäviä juhlaruokia ammattikeittiössä. Tunnet raaka-aineet ja huolehdit keittiön puhtaudesta. Paineensietokykysi on täyttä rautaa ja hallitset tilanteet kiireenkin keskellä. Hyvä makuaisti ja luovat kädentaidot ovat vahvuuksiasi.

Voit työskennellä ravintoloissa ja kahviloissa, suurkeittiöissä tai catering-alan yrityksissä ja perustaa omankin yrityksen.

Lisätietoja:

Opinto-ohjaaja Sari Multasuo, p. 044 785 4844
etunimi.sukunimi@sakky.fi

Yhteishaku: 
Hakeminen: 
2020-02-18 - 2020-03-10