LEIPURI-KONDIITTORI (MYÖS YO)

Elintarvikealan perustutkinto, pk, yo

- Leipomoalan osaamisala tai elintarviketeknologian osaamisala

Koulutusyksikkö: 
Kuopio, Presidentinkatu 3, (yhteishaussa 2021: pk 20 aloituspaikkaa, yo 20 aloituspaikkaa)

Elintarvikkeiden valmistajana tai leipuri-kondiittorina tunnet monipuolisesti niin alkutuotantoa, raaka-aineiden koostumuksia kuin elintarviketeknologiaakin.

Voit työskennellä elintarvikkeiden valmistuksessa, pakkauksessa ja varastoinnissa tai tuotekehityksessä. Työpaikkasi voi olla myös ravintolassa, ruokakauppojen tuote-esittelyssä tai myynnissä.

Leipomoissa ja muissa pienyrityksissä saat tehdä käsityötä, kun taas suurteollisuudessa työ on yleensä automatisoidun valmistusprosessin valvontaa.

Lisätietoja:

Opinto-ohjaaja Marianne Honkonen, p. 044 785 4811
etunimi.sukunimi@sakky.fi

Yhteishaku: 
Hakeminen: 
2020-02-18 - 2020-03-10