LEIPURI-KONDIITTORI (MYÖS YO)

Elintarvikealan perustutkinto, pk, yo

- Leipomoalan osaamisala tai elintarviketeknologian osaamisala

Koulutusyksikkö: 
Kuopio, Presidentinkatu 3, pk (20 aloituspaikkaa), yo (20 aloituspaikkaa)

Elintarvikkeiden valmistajana tai leipuri-kondiittorina tunnet monipuolisesti niin alkutuotantoa, raaka-aineiden koostumuksia kuin elintarviketeknologiaakin.

Voit työskennellä elintarvikkeiden valmistuksessa, pakkauksessa ja varastoinnissa tai tuotekehityksessä. Työpaikkasi voi olla myös ravintolassa, ruokakauppojen tuote-esittelyssä tai myynnissä.

Leipomoissa ja muissa pienyrityksissä saat tehdä käsityötä, kun taas suurteollisuudessa työ on yleensä automatisoidun valmistusprosessin valvontaa.

Lisätietoja:

Opinto-ohjaaja: Riitta Oksman, p. 044 785 4020
etunimi.sukunimi@sakky.fi

Yhteishaku: 
Hakeminen: 
2019-02-19 - 2019-03-12