SÄHKÖASENTAJA (MYÖS YO)

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, pk, yo

Koulutusyksikkö: 
Kuopio, Presidentinkatu 3, yhteishaussa 2021: 40 pk-pohjaista aloituspaikkaa ja 4 yo- pohjaista aloituspaikkaa (sähköasentaja tai automaatioasentaja)
Varkaus, Osmajoentie 75, yhteishaussa 2021: 18 pk- pohjaista aloituspaikkaa ja 4 yo- pohjaista aloituspaikkaa, (sähköasentaja)
Varkauden kampuksella opiskelet uudistetuissa koulutustiloissa

Sähköalan tehtävissä tärkeää on hyvä hahmotus- ja keskittymiskyky. Olet myös näppärä, tarkka ja huolellinen sekä palveluhenkinen. Sähköasentajana teet rakennuskohteissa sähkö-, tele- ja LVI-järjestelmien sähköasennuksia, asennat ja korjaat sähkökoneita ja laitteita. Voit myös toimia sähkön tuotannossa ja jakelussa tai myynnin, neuvonnan tai opastuksen tehtävissä. Voit myös työskennellä yrittäjänä.

sakky_sahko-_ja_automaatioalan_perustutkinto_visuaalinen_ops.jpg

Sähköasentajana teet rakennuskohteissa sähkö-, tele- ja LVI-järjestelmien sähköasennuksia, asennat ja korjaat sähkökoneita ja laitteita. Voit myös toimia sähkön tuotannossa ja jakelussa tai myynnin, neuvonnan tai opastuksen tehtävissä. Voit myös työskennellä yrittäjänä.

Automaatioasentajana puolestaan työskentelet teollisuuden tuotantokoneisiin ja -laitteisiin sekä automaatiojärjestelmiin
liittyvissä tehtävissä, esimerkiksi kiinteistöautomaatiojärjestelmien asennus-, korjaus ja huoltotöissä tai myynnin, neuvonnan ja opastuksen tehtävissä, tai yrittäjänä.

Lisätietoja:

Varkaus: Koulutuspäällikkö Kati Leinamo, p. 044 785 8210
Kuopio: Koulutuspäällikkö Marko Haataja, p. 044 785 3278
Opinto-ohjaajat
Varkaus: Anna Maija Kortelainen, p. 044 785 8204
Kuopio: Anu Martikainen, p. 044 785 3087

etunimi.sukunimi@sakky.fi