TARJOILIJA (MYÖS YO)

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, pk, yo

Asiakaspalvelun osaamisala

Koulutusyksikkö: 
Kuopio, Sammakkolammentie 2
Ravintola- ja cateringalan perustutkinnossa on 60 pk-pohjaista aloituspaikkaa ja 2 yo-pohjaista aloituspaikkaa (kokki tai tarjoilija)

Tarjoilijana esittelet ja myyt asiakkaille ruokia ja juomia, otat vastaan asiakkaan tilaukset ja välität ne keittiöön. Huolehdit myös pöytien kattamisesta, ruokien ja juomien tarjoilusta sekä lopuksi maksun perimisestä ja pöydän siistimisestä. Työ on yleensä vuorotyötä ja työrytmi vaihtelee kellonajan, viikonpäivän ja vuodenajan mukaan. Viihdyt asiakaspalvelussa kiireenkin keskellä, kielitaidostasi on paljon hyötyä.

Työpaikkasi voi olla ruoka- tai viihderavintoloissa, pubeissa tai yökerhossa. Osaamisalan valitset pakollisten opintojen aikana ja sen toteutuminen edellyttää, että sitä valitsevia on riittävästi. Ylioppilaspohjaisessa koulutuksessa on valittavana vain asiakaspalvelun osaamisala.

Lisätietoja:

Opinto-ohjaaja Sari Multasuo, p. 044 785 4844
etunimi.sukunimi@sakky.fi

Yhteishaku: 
Hakeminen: 
2019-02-19 - 2019-03-12